HomeShowbiz

Klea Huta dhe Elgit Doda, dy vjet sëbashku

Edhe pse në fillim të lidhjes së tyre, edhe ata si pjesa dërrmuese e personazheve të njohur shqiptarë zgjodhën që ta mbanin ndjenjën e tyre të sigurt dhe larg syve e vëmendjes mediatike.

Por, para dy vjetësh mjaftoi një foto e kompozitorit Elgit Doda që shfaqej duke puthur ëmbël në hundë partneren e tij Klea Huta dhe gjithçka u vulos. E duket se koha nuk ndalet, si edhe në rastin e tyre, nga ajo ditë kanë kaluar plot dy vjet.

Ka qenë Elgiti i pari ai që ka zgjedhur ta kujtojë i pari këtë datë të ëmbël në jetën e tyre në çift përmes një fotoje të bukur dhe një numri 2 që e shoqëron atë, e që tregon edhe përvjetorin e tyre të dytë të dashurisë.

Dita nuk ka përfunduar ende! Le të presim nëse edhe partnerja e tij, bukuroshja Klea Huta do të na surprizojë me ndonjë foto ose ndonjë dedikim special që mund të ketë zgjedhur për këtë ditë të shënuar për të dy.

 


TË NGJASHME