HomePolitikë

Klos, protestuesit hedhin nga dritarja materialet zgjedhore

Ndërkohë që situata paraqitet e tensionuar në disa qarqe të vendit, edhe në Klos situata ka qenë mjaft e rënduar. Mësohet se mbështetësit e opozitës janë futur në KZAZ dhe kanë hedhur nga dritarja materialet zgjedhore. Pasi i kanë hedhur nga dritarja më pas militantët u kanë vënë flakën materialeve.


Në zbatim të dekretit të presidentit Meta, bashkitë e djathta kanë kërkuar lirimin e ambjenteve të KZAZ si edhe heqjen e listave shumëemërore.TË NGJASHME