HomeModa

Kombinimet nga Java e Modës në Paris që janë dashuri më vete!

Industria e modës është shpërngulur në Paris për një raund të fundit të pasarelave të Vjeshtës 2019 dhe çdokush u bekua në rrugët e kryeqytetit të France-s me mot të ngrohtë e diell. Moti pranveror u dha mundësinë vizitorëve të Javës së Modës të heqin mënjanë shtresat e veshjeve dhe të nxjerrin në pah një stil të shkëlqyer rrugë.

Me të vërtetë kombinimet janë fantastike dhe tanimë mund t’i veshim edhe ne në përditshmërinë tonë për t’u dukur trendy.

Hidhuni një sy, frymëzohuni dhe filloni bëni “gërmime” në gardërobën tuaj sepse me shumë gjasë disa prej tyre mund t’i keni në shtëpi.

Ja disa nga fotot dhe veshjet më të bukura street style shkrepur gjatë Javës së Modës në Paris.

 

 


TË NGJASHME