HomeModa

Kombinuar me shije në një ditë të ftohtë

Kur vishesh në verë është qef !! Kombinon ngjyrat, fundin me lule bluzën e bardhë, pantallonat me kanatjere, bluza të lirshme të derdhura apo ngjitur pas trupi… “Vera ka lezet” A mendoni dhe ju kështu?? Por a s’po tregohemi pak të ashpër me ditët e ftohta kur duhet të vishemi pak më trashë?! Kush tha që nuk mund të vishemi bukur në dimër, ose nuk mund të kombinojmë rrobat ? Ndoshta zymtësia e kohës, ditët e shkurtra e disa me shi na imponohen dhe tek veshjet që zgjedhim dhe ngjyrat e errëta eklipsojnë ato të çelta. Jini kreativ dhe gjallërojeni ditën tuaj paçka se qielli është gri. Vishni ngjyra dhe kombinojini aq bukur si e bëni me dëshirë në verë tek kaloni një mbrëmje jashtë me miqtë. Shikoni fotogalerinë e mëposhtme për ide e kombinime në këto ditë të ftohta. Do të jeni ngrohtë e njëkohësisht do të ndihemi mirë me veten tuaj.

2aa32174167790c49a6fa09bf05c346a
3e8c14fbe78e19b16c536be1e27c5c59
3e46832ab1788e5b0837a63b6900d35d
05b3cc2cb161666f0a9056505ff05cd4
09f8a13054b18170263db48366274477
013e0b8fcdd14678e50aae8b5fa3dbb6
050e3d544f65fcce67dcd825ec3126b2
bb5a9935cdd9d04c61e9eaaf0b2a05f3
e2e77dfb17ba609dd6cb80262eb0cad9

TË NGJASHME