HomePolitikë

Komisioni Europian rrëzoi kërkesën e Holandës, reagon Rama

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas vendimit të Komisionit Europian, pasi nuk pranoi kërkesën e Holandës për t’i rikthyer vizat Shqipërisë. Përmes një reagimi në twitter Rama thotë se e vërteta doli fiks sikur e kishte thënë.

Ja dhe vizat s’u rikthyen siç predikuan e trumpetuan lajmësit e qametit që s’ndodhi! Komisioni Europian e refuzoi kërkesën e qeverisë holandeze dhe e vërteta doli fiks siç ishte kur e thamë e shumëkush s’e besoi: Vizat nuk rikthehen sepse Shqipëria s’ka shkelur asnjë kriter“, shkruan kryeministri.


TË NGJASHME