HomeUdhëtime

Kompania Msc prezanton kroçierën e re, e cila quhet Bellessima

Kroçiera Msc Bellissima ka mbërritur në portin e Southampton, në Mbretërinë e Bashkuar, shumë shpejt kjo do të jetë Kroçiera më e madhe në botë.

Image result for msc bellissima photos

Kroçiera mbërriti në portin e Southampton, anija është më e madhja në botë dhe ka një gjatësi prej 313 metrash.

Image result for interior design

Në kabinat e anijes tashmë gjendet edhe asisenti virtual, i cili mund t’i përgjegjet pyetjeve të turistëve në 7 gjuhë të ndryshme. Pasagjerët në anije mundë ta pyesin asisentin virtual thjeshtë duke thënë “Okay Zoe” dhe të bëjnë pyetjen përkatese. Asisenti virtual mundë t’i kthejë përgjigje të thjeshta pasagjerëve dhe është i gatshëm t’i japë përgjigje rrethë 800 pyetjeve.

Image result for shopping mall

Në dyqanet e shumta të anijes mund të gjenden më tepër se 200 produkte.

Image result for cruiseferry

Kroçiera mund të mbajë deri në 5868 pasagjerë.

Image result for interior design

Në bordin e anijes turistët mund të luajnë bowling, kazino.Gjithashtu në anije gjenden më shumë se 12 bare, do të ketë edhe 20 restorante të guzhinave të shumëllojshme.

Image result for msc bellissima

Kanioni i madh quhet parku, i cili do të argëtojë fëmijët dhe të rriturit.

Image result for fun

Në këtë kroçier ndodhen 20 bare dhe 12 restorante.

Image result for auditorium

Pasagjerët në anije mund të shijojnë 2 shfaqje ekzluzive cirku, ndërkohë që janë në udhëtimë.

Image result for msc cruises

Gjithashtu pasagjerët mund të shijojnë edhe stimulatorin e Formula 1. Në këtë anije turistike do të ketë pishina, spa, bare nga më të ndyshmet. Prenotimet ne këtë kroçierë kanë filluar dhe nisja do të bëhet nga porti i Southampton. Çmimet e biletave fillojnë nga 699 sterlina dhe përfshijne udhëtimin 8 ditor nëpër Europë duke përfshirë portet në Francë, Spanjë, Portugali, dhe Itali.

Image result for interior design

Fëmijët mund të argëtohen duke luajtur në Klubin e Fëmijeve në anije.

There's a voice-enabled Artificial Intelligence device called Zoe fitted in every cabin.

Kroçira Bellissima pritet të fillojë lundrimin e saj të parë këtë muaj.

A member of the public takes a photograph as MSC Cruisesâ?? newest cruise ship, MSC Bellissima

Një anëtar është duke bërë foto kroçierës, MSC Bellissima.


TË NGJASHME