HomeTeknologji

Kompania Sony dhuron 4 lojëra falas për përdoruesit e Play Station 4

Me distancimin shoqëror gjatë kësaj pandemie nga koronavirus, njerëzit e mirë në Sony po dhurojnë disa lojëra të mira falas për përdoruesit e Playstation 4.

Duke filluar nga sot, përdoruesit e Playstation 4 mund të kërkojnë lojërat Journey dhe Uncharted: The Nathan Drake Collection, i cili përfshin tre hyrjet e para në aventurën e Nathan Drake: Fortune of Drake, Midis Thieves, and Drake’s Deception.

Lojërat do të jenë falas deri më 5 maj dhe pasi t’i shkarkoni, Sony tha se ato janë tuajat për t’i mbajtur. Është e paqartë nëse Sony ka në plan të ofrojë lojëra të tjera falas pas 5 majit.

Këto lëvizje janë pjesë e iniciativës së re “Luaj në Shtëpi”, një qasje me dy drejtime për t’i mbajtur njerëzit brenda pandemisë koronavirus.

Ky është një gjest i shkëlqyeshëm nga Sony. Ata po u thonë përdoruesve të Playstation, këtu janë disa lojëra falas, tani uluni në shtëpi dhe le të bëjmë të gjithë pjesën tonë për të rrafshuar kurbën.

©G.T/GotaNews


TË NGJASHME