HomeSociale

Kompanitë kineze dhurojnë 2 milionë euro për të prekurit nga tërmeti

Dy kompani kineze kanë dhuruar 2 milionë euro për të ndihmuar të pastrehët dhe të dëmtuarit nga tërmeti i 26 nëntorit.

Me anë të një postimi në Twitter kanë bërë me dije se ushqim, ujë batanije dhe tenda janë dërguar gjithashtu për të gjithë të prekurit.

“Në jemi me popullin shqiptar”, thonë ata.

“Ne jemi me popullin shqiptar. Kompanitë kineze dhurojnë 2 milion euro për të ndihmuar rajonet e goditura nga tërmeti në Shqipëri”.Gjithashtu, ushqim, ujë të pijshëm, batanije dhe tenda u dërguan atyre në nevojë”, shkruhet në postim.

“We stand with the Albanian people??? Chinese companies donate 2 million euros to help earthquake hit regions in Albania?? . Food, drinking water, blankets, tents were also delivered to those in need.” ?


TË NGJASHME