HomeSociale

Komuna e Mitrovicës, 20 mijë euro për Shqipërinë

Kuvendi Komunal i Mitrovicës ka vendosur në mbledhjen e sotme që të ndihmojë me mjete financiare në vlerë prej 20 mijë euro, familjet e dëmtuara nga tërmeti që ka ndodhur në Shqipëri.

Me këtë rast këshilltarët komunalë unanimisht aprovuan propozimin e kryetarit të komunës Agim Bahtiri, për t’u dalë në ndihmë sado pak atyre familjeve.Më pas, të gjitha grupet politike në Kuvendin e Komunës së Mitrovicës kanë shprehur ngushëllimet dhe solidarizimin e tyre me vëllezërit e motrat në Shqipëri.


TË NGJASHME