HomeSociale

Koronavirusi, diagnostikohen dy raste në Britani

Dy persona në Angli janë diagnostikuar me koronavirusin.

Pacientët janë anëtarë të së njëjtës familje dhe janë të parët anglezë që diagnostikohen me të në tokën britanike.

Infeksioni e bën Anglinë vendin e 23-të ose territorin jashtë Kinës për të deklaruar se infeksioni është përhapur atje.

Departamenti i Shëndetësisë tha se nuk do të zbulojë detaje se kush janë pacientët.


TË NGJASHME