HomeSociale

Koronavirusi, ISHP: Ja si të veproni kur dilni dhe futeni në shtëpi

Instituti i Shëndetit Publik ka publikuar disa rregulla kur dalim dhe futemi në shtëpi, në kuadër të mbrojtjes nga COVID-19.

Këto rregulla dhe veprime të thjeshta janë në funksion të ruajtjes së higjienës personale dhe në mbrojtje së familjarëve dhëtë afërmve.

Në shtëpi nuk duhet neglizhuar dezinfektimi i sendeve që kemi mbajtur jashtë, si telefoni apo syzet.

Mos harroni maskën dhe të mbani distancë me të tjerët kur jeni jashtë.

K.S/GotaNews


TË NGJASHME