HomeSociale

Koronavirusi, ISHP publikon informacione të rëndësishme

Instituti i Shëndetit Publik ka publikuar disa informacione në lidhje me koronavirusin, ku informon qytetarët në lidhje me simptomat dhe mënyrën se si duhet të mbrohemi nga ai.

Kujtojmë se në Shqipëri nuk ka asnjë rast të prekur apo dyshuar me koronavirus.

Këtë gjë e njoftojnë Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe instanca që kanë lidhje me të.


TË NGJASHME