HomeLajme

Koronavirusi/ Kongresi amerikan voton për paketën ndihmëse më të madhe në histori

Kongresi Amerikan, ka kaluar me shumicë të theksuar votash paketën e ndihmë ekonomike për periudhën e izolimit nga koronavirusi. Plot 2 trilionë dollarë, është shuma që është përcaktuar nga Kongresi zgjidhje për të kaluar krizën.

Menjëherë pas votimit, do të jetë presidenti Donald Trump që do të firmosi për daljen nga buxheti i shtetit të kësaj shume, që do të shkojë ndihmë për qytetarët dhe bizneset, qoftë të vegjël, të mesëm apo të mëdhenj.

Kjo paketë e ndihmës ekonomike, është më e madhja e miratuar deri më tani në SHBA.


TË NGJASHME