HomeSociale

Koronavirusi, Rama: 80% e të prekurve nuk do të kenë asnjë shenjë

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në “Facebook” ka publikuar një video informuese mbi prekshmërinë, vdekshmërinë dhe shërueshmërinë nga virusi që po sulmon botën.

Në shkrimin e tij Rama shprehet se 80% e të prekurve nuk do të kenë asnjë shenjë dhe 80% e atyre që kanë shenja do ta kalojnë si një grip të zakonshëm.

Postimii plotë

2 MINUTA INFORMACION SHUMË I DOBISHËM PËR TË MËSUAR MBI PREKSHMËRINË, VDEKSHMËRINË DHE SHËRUESHMËRINË NGA VIRUSI QË PO SULMON BOTËN

 80% E TË PREKURVE NUK DO TË KENË ASNJË SHENJË DHE DO TA KALOJNË PA E MARRË VESH

80% E ATYRE QË KANË SHENJA DO T’A KALOJNË SI NJË GRIP TË ZAKONSHËM NË SHTËPI

 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!

K.S/GotaNews


TË NGJASHME