HomeLifestyle

Kotelet më të veçanta në botë

30 vite më pare u shfaq rraca Selkirk Rex e koteleve. Kjo u shfaq vetëm në një kotele ku pushi i saj ishte kaçurrela e jo si i maceve të zakonshme.

Nëse ende nuk keni dëgjuar për këtë race, mos u shqetësoni, sepse tani, më në fund mund të shikoni disa nga këto kotele kaq të bukura dhe të veçanta.

Më posht po ju tregojm disa foto të koteleve.

18 Poodle Cats Who’ll Take Over Your Heart With Their Curls
18 Poodle Cats Who’ll Take Over Your Heart With Their Curls

TË NGJASHME