HomeShowbiz

Kourtney Kardashian ‘çmend’ rrjetin, pozon nudo

Motrat Kardashian, kur bëhet fjalë për të prezantuar apo promovuar diçka të caktuar zgjedhin që të pozojnë nudo ose pothuajse nudo.

“Mos vallë kanë alergji nga rrobat?”- kjo pyetje është bërë nga një përdorues Instagram-i dhe është pyetja mëse e duhur.

Pavarësisht kësaj, ato dinë mjaft mirë si të duken rrëzëllitëse, sexy dhe provokuese!

Fotot që ka përzgjedhur Kourtney Kardashian për të prezantuar website-in (faqe interneti) e saj më të ri që quhet “Poosh” janë fotot më poshtë ku shihet pothuajse nudo.

Ky website trajton tematika të ndryshme të cilat fokus kryesor kanë stilin e jetesës.

Kourtney ka njoftuar se “poosh.com” tashmë është ekzistues dhe ka ftuar të gjithë që t’i hedhin një sy!


TË NGJASHME