HomePolitikë

KQZ i jep mandatin kandidatit demokratë nga Tirana

Krenar Rryçi dhe Kristaq Papa janë kandidatët e radhës të cilët morën mandatin nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Krenar Rryci vjen nga lista shumëemërore e Partisë Demokratike në qarkun e Durrësit, ndërsa Kostaq Papa, vjen po nga listat e Partisë Demokratike, por në qarkun Tiranë.

Kështu numri i deputetëve të parlamentit, i cili arriti në 115 paraditen e së enjtes pas betimit të tre deputetëve, pritet të rritet edhe më tej në seancën e radhës.


TË NGJASHME