HomePolitikë

KQZ publikon rezultatet e para për zgjedhjet në Kosovë, ja kush kryeson

Komisioni Qendror Zgjedhor ka nisur të publikojë, në faqen e saj zyrtare, rezultatet e para të zgjedhjeve që u zhvilluan sot ne Kosove.

Deri me tani kryeson LDK, e ndjekur nga LVV dhe PDK.

Rezultatet e deritanishme jane si me poshte:

LDK: 25. 34%

LVV: 23.06%

PDK: 22.57%

AAK-PSD: 13,20%

SL: 5.89%

4444445

TË NGJASHME