HomePolitikë

KQZ shpërndan fondin prej 140 milionë lekësh për 6 parti politike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shqyrtuar sot projektvendimin ne lidhje me fondet e akorduara per partite politike ne vend.

Pas diskutimeve ne mbledhjen e sotme, KQZ vendosi të shpërndajë fondin prej 140 milionë lekë për 6 parti politike për vitin 2020, ku pjesa më e madhe e saj i takon Partisë Socialiste.

1.Partia Socialiste e Shqipërisë 63.417.047 lekë

2.Partia Demokratike 38.911.877 lekë
3.Lëvizja Socialiste për Integrim 20.012.797 lekë
4.Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 7.447.477 lekë
5.Lista e Barabartë 4.841.667 lekë
6.Partia Socialdemokrate 5.369.137 lekë


TË NGJASHME