HomeTeknologji

Krijohet karrigia ideale për njerëzit që duan të qëndrojnë këmbëkryq

Shkencëtarët, novatorët dhe kompanitë po punojnë shumë për të lehtësuar sa më shumë jetën tonë të përditshme.

Shpesh hasim produkte për të cilat nuk kemi menduar ndonjëherë se na duhen apo sende për të cilat kurrë nuk kemi shpresuar se ato kanë ekzistuar.

Qëllimi i këtij krijimi nga një kompani amerikane Health nga Design është që ta bëjë uljen këmbëkryq sa më të këndshme.

Kjo gjendje e ulur është e zakonshme në miliona njerëz, por pas disa kohësh, mund të shkaktojë dhimbje barku dhe dhimbje në gjunjë për shkak të rrjedhës së kufizuar të gjakut.

Kompania shpjegoi se përmirëson qëndrimin pasi “tërheq legenin përpara, hap ijet e këmbëve dhe lejon që shtylla kurrizore të rreshtohet në një pozitë të rehatshme, neutrale”.

Burimi: Healthy Food House


TË NGJASHME