HomePolitikë

Krimet Zgjedhore, Arta Marku firmos udhëzimin për prokurorët

Prokurorja e Përgjithshme e përkohshme Arta Marku ka firmosur sot urdhrin për prokurorët, për masat administrative dhe proceduriale për prokuroritë për periudhën para dhe pas zgjedhjeve.

Në udhëzim thuhet se prokurorët do të qendrojnë në terren nga ora 07:00 deri ne 22:00, të cilët do të koordinohen me policinë dhe KQZ-në për hetimin e veprave penale.

Screenshot_5.jpg
Screenshot_6.jpg
Screenshot_7.jpg
Screenshot_8.jpg
Screenshot_9.jpgTË NGJASHME