HomePolitikë

Krimi i organizuar, Rama batuta me gazetaren italiane: Të dytët pas jush

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një intervistë për revistën italiane “Oggi”, ku ka folur për zhvillimet e fundit në Shqipëri. I pyetur nga gazetarja se si do të zgjidhet kriza politike, Rama shprehet:

Të shohim”, i përgjigjet Rama.

Kryeministri ndalet më pas edhe tek turizmi, ku fton italianët të vizitojnë Shqipërinë: “Ejani, vizitoni Shqipërinë e do të gjeni gjyshërit tuaj, ashtu siç ata dikur shihmi me shpresë të ardhmen. E ndoshta dhe për të parë se sa të aftë jemi dhe ne për të shkatërruar peisazhin, ashtu si dhe ju dikur.”

Madje ai ka bërë edhe një batutë me gazetaren teksa i thotë:“Shpesh flitet për Shqipërinë si vendi ku mbretëron krimi i organizuar. Por ky është një vizion që ka prekur e prek dhe Italinë. E atëherë ne jemi të dytët, vijmë menjëherë pas jush.”


TË NGJASHME