HomeSociale

Kriza politike, Noto: Po zgjat shumë…

Drejtori i kompanisë lider të sondazheve në Itali, “IPR Marketing”, Antonio Noto i ftuar në emisionin “Tempora” u shpreh se kriza politike nuk gjeneron garanci për ekonominë.

Antonio Noto: Ky konflikt që po zgjat, po i shkakton shumë shqetësim. Pavarësisht nëse qytetari është në favor të Ramës, ai është i shqetësuar dhe perceptohet si dicka që shkon përtej rregullave demokratike. Pavarësisht se është apo jo në favor të Ramës. Qytetarët kanë nevojë të jenë të sigurtë. Ky konflikt nuk gjeneron një garanci për ekonominë. Në këto të dhënë unë shoh një lloj shqetësim të qytetarëve pavarësisht përkatësive partiake. O

Antonio Noto: Kampioni përfaqësues për 2000 shqiptarë është përdorur shpesh. Ne nuk kemi intervistuar 2 mijë, por 12 mijë, 13 mijë, por ai kampion na jep thelbëësisht të gjitha të dhënave për qëllime politike dhe se si orientohet vota. 

Qytetarët janë gjetur me telefon si në nr fiks edhe në celular. Marzhi i gabimit është 2.7%.


TË NGJASHME