HomeLifestyle

“Bashkëpunëtori” i Fidel Castro-s kafshon një person në Suedi!

krokodilat e fidel castros

Një burrë i moshuar është shtruar në spital pasi është sulmuar nga një krokodil, në një akuarium në Suedi. Krokodili ka qënë në pronësi të udhëheqësit të ndjerë te Kubë-s Fidel Castro.

BBC News dhe The Local Sweden raportojnë që burri ishte duke shijuar vizitën, në Akuariumi Skansen në Stokholm, të Martën, kur krokodili papritmas e kafshoi.

“Ai e kishte krahun në anën e gabuar të xhamit të sigurisë dhe më pas u kafshua nga një prej krokodilave.” – tha oficeri i dhomës së kontrollit Mikael Pettersson për Agjencinë e Lajmeve Suedeze.

Burri, i cili policia e përshkroi si rreth të ’70, u transportua në një spital aty pranë, me anë të ambulancës, sipas The Local Sweden. Edhe pse incidenti dukej i tmerrshëm, burri raportohet se ishte në gjendje të “qëndrueshme” pas sulmit, pasi fatmirësisht, krokodili ja lëshoi krahun pas 10 sekondash. Menjëherë pas rastit, autoritet kane filluar nderhyrjet ne vendin e krokodilave, duke rritur murin e xhamit, në mënyre që te shmangin raste të tjera.

Në 1978, Fidel Castro i dhuroi dy krokodila një kozmonauti rus. Më pas kozmonauti i dhuroi krokodilat, të quajtur Castro dhe Hillary, në akuarium në 1981, sipas The Local Sweden. Castro vdiq në vitin 2016.


TË NGJASHME