HomeModa

Kryefjala e kësaj vjeshte, 5 aksesorët më “IN”

Ndonëse s’keni filluar ende me blerjet e palltove, jemi të sigurtë që i keni hedhur një sy trendeve të reja të sezonit që na pret.

Vetëm 5 aksesorë, që do t’i bëjnë muajt në vazhdim të kalojnë gjithë sharm!

Related image

1. Çantat e strukturuara

Mbretëresha ka gjithnjë një çantë të tillë me vete, prandaj nëse bën për mbretërorët, sigurisht që është e mirë për të gjithë ne.

2. Çizmet me lidhëse

Hmm, e dimë që po dyshoni pak, por jo!

Kombinohen me gjithçka dhe çfarë është e sigurtë është vëmendja që do të merrni kur të kaloni rrugëve!

3.Varëse të tilla!

Zinxhira të trashë, që bien në sy janë varëset e kësaj vjeshte!

4. Çantat “torbë”

Praktike, të veçanta dhe mbi të gjitha, me pak imagjinatë mund t’i sajoni vetë.

5. Rripat e mesit

Rripat janë rikthyer dhe tani është koha perfekte për t’i nxjerrë sërish nga garderoba.

Provojini t’ja shtoni një fustani të gjatë të kombinuar me çizme deri tek gjuri!


TË NGJASHME