HomeLajme

Kryegjyqtari i Tropojës ngec në “rrjetën” e vettingut

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra kreun e Gjykatës së Tropojës.

Dritan Seci nuk ka mundur ti kalojë të gjitha tre shtyllat e vlerësimit, pasurinë, kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale.

Sipas BIRN gjyqtari nuk ka zotëruar asnjë pasuri në vitin 2004 ndërsa në fund të viti 2017 pasuria e tj ka kapur vlerën e 20.1 milionë lekëve . Referuar deklaratave të pasurisë, gjyqtari Seci zotëron një apartament dhe një lokal shërbimesh në Bajram Curri si dhe një apartament në Tiranë.


TË NGJASHME