HomePolitikë

Kryemadhi: Sot shpalosim propozimet e LSI

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi njofton sot se LSI do te mbledhë Konventën Kombëtare, në të cilën do të bëjë edhe shpalosjen e propozimeve kryesore të saj, përballë situatës aktuale ne vend.

Me një postim në faqen e saj ne Facebook, Kryemadhi thekson se propozimet e LSI janë: “Zgjidhje për papunësinë. Shpresë për rininë. Përkrahje për gruan. Subvencion për çdo fermer dhe blegtor”.

Mesazhi i Kryemadhit

Mirëmëngjesi, ?
Ju ftoj sot të më ndiqni në orën 11:00 nga Konventa Kombëtare për shpalosjen e propozimeve kryesore të LSI.

Zgjidhje për papunësinë. Shpresë për rininë. Përkrahje për gruan. Subvencion për çdo fermer dhe blegtor.

Shqipëria shtëpia juaj ?


TË NGJASHME