HomeSociale

Kryeministri mesazhe online me studentët deri në agim, publikon mesazhet

Kryeministri Edi Rama deri në orët e para të mëngjesit ka qenë duke komunikuar online.

Rama tha se shumë i kanë dërguar mesazhe prekëse, të tjerë vulgare, por dhe shumë mesazhe me humor.

Pyetjet janë nga më të ndryshme, disa e pyesin nëse Nikolla do të përfitonte ulje tarife me mesatare 5.8.

Ndërsa një tjetër e pyet nëse po lexonte ndonjë libër në këto orë të vona.

Lexoi disa prej tyre dhe përgjigjet e kryeministrit, i cili i ka zgjedhur dhe publikuar vetë:

 


TË NGJASHME