HomePolitikë

Kryeministri së shpejti vizitë në Rusi dhe SHBA

Kryeministri Edi Rama pritet të zhvillojë vizita zyrtare në Rusi, SHBA dhe Ukrainë. Ishte vetë Rama që konfirmoi se vizitat do të zhvillohen në kuadër të Presidencës së OSBE-së që mbahet këtë vit nga Shqipëri.

“Vizita në Rusi është pjesë e agjendës së drejtuesit të OSBE dhe është pjesë e angazhimeve që unë kam marrë. Gjatë gjithë vitit do të balancojmë obligimet e OSBE me obligimet e brendshme. Janë disa vizita që do të bëhen shumë shpejt, në Ukrainë, SHBA dhe Rusi”, tha Rama nga Vjena.

Gjithsesi, datat e takimeve nuk janë përcaktuar ende dhe Rama tha se pret konfirmime nga të gjitha palët.


TË NGJASHME