HomeSport

“Krzysztof Pi?tek tani vlen 80 milionë euro”

Krzysztof Piatek u shit në Milan për 35 milionë euro muajin e kaluar, por tani ia vlen  80 milionë euro, sipas drejtorit sportiv të Genoas, Giorgio Perinetti.
Risultati immagini per Giorgio Perinetti

“Përfshirë gjashtë gola në pesë ndeshje për Milanin, që prej transferimit të tij në janar.

“Piatek tani ka hyrë në një dimension tjetër në tregun e transferimeve”, ka thënë Perinetti.Risultati immagini per Piatek milan

“Genoa rrezikoi me të dhe nga asgjë fitoi 35 milionë euro. Një klub si ne duhet ta bëjë këtë. Në tetori, Piatek e ka dyfishuar vlerën, ai tani vlen  70-80 milionë euro
https://www.youtube.com/watch?v=YrB67VT64dk


TË NGJASHME