HomeShowbiz

Kujtim Gjuzi: Po paguajnë portale që të më prishin familjen

Flitet nëpër mediat rozë se Kujtim Gjuzi është ndarë nga bashkëshortja e tij dhe ka gjetur një partnere të re. I pyetur nga moderatoti i emisionit “Gota Show”, Silvi Fort, se nëse është akoma në atë pjesën e mjaltit me partneren e re, Kujtim Gjuzi hedh i poshtë të gjitha thashethemet që qarkullojnë nëpër portale dhe shprehet se:

“Në këto momente që flasim Kujtim Gjuzi është kryefamiljar, në familjen e tij, zonja ime është aty, në certifikatën familjare, aty ku është edhe djali. Megjithatë andrralla të varianteve dashakeqëse të njerëzve që mund të vinin ose mund të shkojnë, kanë bërë një dëm pranë familjes sime dhe ato në një farë mënyre po paguajnë jo vetëm përmes sistemit të drejtësisë”.


TË NGJASHME