HomeShowbiz

Kujtim Gjuzi: Të gjithë shqiptarët duhet të mbajnë armë

Në Shtetet e Bashkuara, Partia Konservatore, që është Partia Republikane në SHBA, shkon në disa plane të tipit, thonë se të gjithë njerëzit duhet të mbajnë armë.

Por a është dakord Kujtim Gjuzi që e shqiptarët, të gjithë të mbajnë armë në shtëpitë e tyre, për mbrojtjen e shtëpive të tyre.

Gjatë intervistës së tij në emisionin “Gota Show/ Episodi 12”, Shpëtim Gjuzi përgjigjet: “Shqiptarët duhet të mbajnë armë, por armët duhet të jenë me leje. Unë kam thënë që është e vërtetuar shkencërisht, që shqiptarët kanë 365 ditë me diell, prandaj të gjithë duan të jenë deputetë, kryeministra, presidentë, kryetarë kuvendi dhe është e drejta e çdokujt dhe parashikon ligji themeltar i shtetit, 108 vjet me qeverisje dhe 100 vjet me Parlament, Kushtetuta, që 18 vjeç ke të drejtë të zgjedhësh, përveç Presidentit që duhet të jesh 40 vjeç. Në këtë koncept, shqiptarët mund të mbajnë armë, por jo kur kanë gjeneral në lirim, si ai që iku. Shqiptarët kur mbajnë armë me leje, nëse të vrasin edhe pas shpine, të kthejnë nga e mbara dhe të thonë: Të vrava unë!”.


TË NGJASHME