HomeLajme

Kur tradhëtojnë meshkujt dhe femrat?

Eshtë një nga temat më të përfolura: tradhëtia në çift. Mirëpo pyetja që të gjithë bëjnë është se cili nga partnerët tradhton më shumë, mashkulli apo femra?
Sipas një studimi të publikuar në Journal of Sex and Marital Therapy një në 5 persona tradhtojnë dhe se rreth 60 për qind e meshkujve dhe mbi 45 për qind e grave arrijnë të tradhtojnë në një pikë.

Sipas një tjetër studimi të kryer nga Universiteti i New Hampshire në Angli meshkujt priren të tradhtojnë rreth 7% më shumë se sa femrat.
Për meshkujt, mosha 55 është moment kur ata priren drejt tradhtisë, ndërsa për femrat është 45-vjeç.

Kështu që bëni kujdes… tradhëtia do ju vijë nga pas edhe në moshë madhore.


TË NGJASHME