HomeModa

Kur u vesh më bukur familja mbretërore, këto Krishtlindje apo ato të kaluara?

Është ajo koha e mrekullueshme e vitit, dhe “mbretërorët tanë“ të preferuar: princi William, Kate, Harry dhe Meghan janë mbledhur në pronën e mbretëreshës Sandringham për shërbesën e Krishtlindjeve dhe për të kaluar festat së bashku. E njëjta gjë ndodhi edhe vjet, po si ishin veshur një vit më parë? Fotot flasin vetë.
Meghani vjet kishte nje pallto të këndshme bezhë, ndersa këtë vit ishte veshur me të errëta, një kombinim pak më shik. Kate , nga kuadratet vajzërore kaloi këtë radhë tek e kuqja vibruese e palltos që i rrinte puthitur pas trupit.
Edhe djemtë dukeshin më elegantë këtë vit.


TË NGJASHME