HomeShëndeti

Kurseni lekët e dentistit me këtë truk

Edhe pse jo gjithçka ka të bëjë me pamjen, ne jemi dakord në një pikë: të gjithë duam një buzëqeshje  të bardhë. Shumë njerëz nuk arrijnë të kujdesen për dhëmbët e tyre në një mënyrë apo në një tjetër dhe sipas Qendrës për Kontrollin e Sëmundjeve në Shtetet e Bashkuara “47.2% e të rriturve të moshës 30 vjeç e lart kanë një formë të sëmundjes periodontale”.

Megjithatë, një produkt natyral thuhet se punon mrekulli për shëndetin tuaj dentar, sidomos për zbardhjen e dhëmbëve. Çfarë është kjo? Vaji i kokosit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Të shkuarit tek dentisti gjatë gjithë kohës për t’u kujdesur për dhëmbët e këqij mund të jetë e kushtueshme. Por, ka disa truke që mund të forcojnë shëndetin tuaj oral përveç heqjes së dhëmbëve.

Vaj kokosit mund të eleminojë zbardhjen e dhëmbëve tek dentisti në një mënyrë krejtësisht të natyrshme pa sulmuar smaltin tuaj. Dhe kjo gjithashtu freskon frymën tuaj.


TË NGJASHME