HomePolitikë

Kuvendi në seancë plenare, ja temat e diskutimit

Kuvendi mblidhet sot në Seancë Plenare ku do të diskutohen çështje të evidentuara nga zgjedhësit në kuadër të procesit të reformës zgjedhore.

Bazuar në urdhrin e Kryetarit të Kuvendit Gramoz Ruçi, rendi i seancës së sotme nis me miratimin e procesverbalit të seancës plenare të datës 17.10.2019, njoftimi i projektligjeve të depozituara në Kuvend dhe më pas me diskutimin e çështjeve të evidentuara nga zgjedhësit.


TË NGJASHME