HomeModa

Ky është aksesori që iu duhet në këtë periudhë

Çizmet e bardha kanë filluar të përdoren shumë nga bllogeret e ndryshme, kjo pasi mendohet që duken më me stil.Por shumë pak gra kanë guxim që t’i mbathin këto çizme pasi kanë frikën se nuk do të dinë t’i kombinojnë ato me veshje.

Vjeshta është pikërisht sezoni më i përshtatshëm për të eksperimentuar.Ky sezon është shumë i larmishëm për sa u përket ngjyrave, stilit dhe formave.

Nëse ende nuk keni zgjedhur çizmet që do ju shoqërojnë këtë vjeshtë “Who What Wear” tregon se një palë të bardha nuk duhet të mungojnë.

Ato përshtaten me çdo stil dhe sigurisht ngjyra nuk ka diskutim.


TË NGJASHME