HomeLajme

Ky është momenti i tmerrshëm kur i riu hedh në erë tualetin publik me físhekzjárrè (Video)

Polícia në Southlake, Teksas, publikoi pamjet që tregonin një të dyshuar duke vendosur fishekzjárre në një tualet publik në një kantier ndërtimi më 18 nëntor. Polícia e Southlake dhe Departamenti i Zjárrfikësve thanë se një Ford F-150 u hodh në erë në një zonë ndërtimi në 1371 Brumlow Avenue rreth orës 19:45 dhe një burrë vrapoi drejt tualetit. 

“Ai ndezi disa fishekzjarre, i hodhi brenda dhe u kthye në kamion,” thanë ata. 

Polícia tha se departamenti i zjárrfíkësve u përgjigj shpejt dhe se po kërkonin informacione për të dyshuarit ose automjetin. 

“Erë e keqe për këta krímínelë, sepse kjo nuk është thjesht një ligësi kriminale. Jo miq, kjo është zjárrvëníe me dashje, dhe është një krím i shkallës së dytë. Zjárrí dëmtoi ndërtesën, një rimorkio dhe sigurisht Porta Potty prej 5000 dollarësh. Nëse ka një gjë të mirë, është se askush nuk u lëndua apo u vra”, shtuan ata. 


TË NGJASHME