HomeLifestyle

Ky është një udhëzues që ju mëson si të fërshëlleni, ia vlen ta provoni

A keni dashur gjithmonë të jeni në gjendje të fishkëlleni, por kurrë nuk keni arritur të mësoni se si bëhet? Epo, sot më në fund do të mësoni zgjidhjen.

Ne kemi gjetur udhëzimet përfundimtare për ju.

  1. Formoni shkronjën ‘A’ me gishtat tregues dhe të mesëm, me gishtat e tjerë të mbetur mblidhini sikur të ishit duke formuar një grusht.
  1. Thithni buzët tuaja pak, duke i mbledhur rreth dhëmbëve. Mund t’ju duhen disa përpjekje për të punuar saktësisht për të shtrënguar buzët.
  1. Tani duhet të lëvizni gjuhën në pozicionin e duhur. Duke përdorur gishtat, shtypni me kujdes gjuhën përsëri në gojë dhe shtypni butësisht majën e saj poshtë. Ju duhet të përfundoni me një ‘kurbë’ të formuar nga gjuha juaj. Gishtat tuaj nuk duhet të jenë më shumë se rreth një e katërta brenda gojës tuaj.
  1. Merrni frymë përmes ajrit që formohet në gojën tuaj. Nëse ndihet sikur ajri po kalon vetëm mbi buzën tuaj të poshtme, atëherë e keni bërë atë në mënyrë korrekte. Nëse duket se po kalon edhe nga buza juaj e sipërme, duhet të zvogëloni madhësinë e kalimit të ajrit duke përdorur gishtat.

TË NGJASHME