HomeE Jona

Kylie Jenner dhe Travis Scott drejt ribashkimit?

Edhe pse djali i madh i Kourtney deklaroi në një video live në instagram që Travis dhe Kylie nuk janë bashkë dyshja po na lë të dyshojmë për një ribashkim të mundshëm mes tyre.

Pas tetë muajsh që cifti i shumë përfolur u nda mendohet që mes tyre ka rifilluar dicka. Kohët e fundit janë parë shumë në shoqërinë e njëri tjetrit dhe periudhën e izolimit e kanë kaluar bashkë prej vazjës së tyre duke i dhënë dhe asaj mundësinë që në këtë periudhë ti ketë afër të dy prindërit e saj.
Kjo ka sjellë që ata të rregullojnë dhe marrëdhënien mes tyre. Bashkë i kemi parë dhe në një video të postuar së fundmi ku shihen që kërcejnë bashkë në dhomën e tyre.


TË NGJASHME