HomeShowbiz

Kylie Jenner lajmëron produktin e ri me një ‘look’ ndryshe

Për të dhënë lajmin e madh, Kylie Jenner ndryshoi ‘look’-un e saj. Milionerja 22 vjeçare është e njohur për sytë e saj të kaftë mirëpo ajo ka vendosur që të eksperimentojë.

Fansat nuk mund të mos e vini re se sytë e saj ishin ndryshe nga herët e tjera. Lentet e saj si ngjyrë hazel teksa po zbulonte prduktin më të ri që do lançohet më 22 maj.

Kylie ka treguar se kjo datë përkon me një vjetorin e markës së saj ndaj ka vendosur që në këtë ditë speciale të sjellë një produkt të ri.

22 vjeçarja tha se prezantimin e këtij produkti nuk mund ta bënte me një party ndaj ka lajmëruar se produkti i saj i cili është një parfum në bashkëpunim me një firmë gjermane do te jete online diten e premte.

Kylie di si të duket mirë kur bëhet fjalë për të dhënë një lajmërim kaq të rëndësishëm ndaj zgjodhi dhe këto lente për sytë.


TË NGJASHME