HomeSociale

La bashkëshortin dhe i mori djalin, kjo është çmenduria e gruas ruse

Një grua nga Rusia e quajtur Marina Balmasheva, ka lënë burrin dhe është martuar me djalin e tij, nga martesa e mëparshme.

Marina Balmasheva është 35-vjeç, ndërsa djali i ish-bashkëshortit është 20 vjeç, me emrin Vladimir Savjarin.

Në fakt një diferencë e tillë në moshë është paksa e papranueshme në Rusi.

Marina ishte martuar me babanë e Vladimirit, Alexei, i cili tani e akuzon për joshjen e djalit të tij, por ajo e mohon.

Burri ka treguar për median e huaj se është tepër i tronditur dhe se nuk e priste kurr nga Marina këtë tradhëti.


TË NGJASHME