HomeModa

Lapsi për të patur sy më pak të lodhur dhe me shumë shkëlqim

Lapsi i bardhë ka qenë rreth nesh për shumë kohë, me përdorime nga më të ndryshmet. Përdorimi më i përhapur ka qenë ai për pjesën e poshtme të syve. Tani ka një përdorim të ri që po bën namin dhe ka filluar që nga personazhet shumë të njohur dhe artistët e makupit.

Ai me siguri do t’i bëjë sytë tuaj të duken më të bardhë dhe kjo gjë do t;ju bëjë të dukeni më pak të lodhur në përputhje me rrethanat ju jeni më pak të lodhur.

Është e qartë se çdo njeri kërkon të duket më I freskët dhe sidomos në këtë sezon që është shumë pranë vera. Mënyra për tu lyer është si më poshtë. Në formën e një rimeli dhe ndoshta kombinuar me ngjyra të lehta për sytë.

Thjesht merrni lapsin e syve tuaj të bardhë dhe të tërheqë atë përgjatë rrudhës së sipërme në qepallën e syrit. Ose një mënyrë tjetër është dhe lyerja e syve poshtë dhe lartë e më pas të takohen në një vijë të vetme në  cepin e syrit.

Disa nga personazhet e njohur qe e kanë përdorur janë këto:TË NGJASHME