HomeLifestyle

Largoni me lehtësi ngjyrën e thonjve me pastë dhëmbësh

Ka produkte të ndryshme kozmetike, për të hequr ngjyrën e thonjve.

Por, si t’i ja bëni në raste, kur duhet të hiqni urgjent ngjyrën e thonjve, dhe nuk keni pastrues në shtëpi.

Së pari, lyeni thonjtë me krem.

Më pas, në një enë hidhni pak ujë, pastën për pastrimin e dhëmbëve, si dhe shtrydhni limon, për më shumë shkëlqim.

Përzieni masën dhe fillon të fërkoni me të thonjtë.


TË NGJASHME