HomeShowbiz

Liberta ditën e sotme, natyrale dhe e thjeshtë

Padyshim se emri i saj është ndër më të lakuarit e mediave rozë, kjo nga që ndiqet për çdo hap që bën si nga mediat po ashtu nga numri i madh i ndjekësve.

Në çdo paraqitje, mahnitë me stilin dhe me pamjen e saj, e që kësaj here, vërtetë se duket shumë më ndryshe.

Sot ka zgjedhur veshjen sportive, e që vërtetë i shkon shumë Libertës, e cila është ndër prezantueset më të suksesshme dhe më të njohura në vend.

Duket shumë natyrale dhe e thjeshtë.


TË NGJASHME