HomePolitikë

Lirimi i KZAZ-ve në Shkodër, policia e rendit përplaset me bashkiaken

Edhe ditën e sotme ka patur tensione dhe përplasje në Shkodër, pasi është kërkuar që të lirohet KZAZ-ja numër 2, pas anullimit të zgjedhjeve të 30 Qershorit nga presidenti Ilir Meta.

Bëhet me dije se ka patur përplasje mes policisë bashkiake dhe policisë së Rendit, pasi mbështetësit e PD nuk lejojnë hapjen e derës së KZAZ-së.

Ndërkohë kuJojmë që edhe ditën e djeshme pati përpasje, ndërsa kryetarja e Bashkisë Voltana Ademi i dërgoi dje një kërkesë zyrtare Policisë së qarkut, ku i kërkonte mbështetjen për lirimin e ambienteve të Komisioneve Zonale të Administrimit të Zgjedhjeve.


TË NGJASHME