HomeSociale

LISTA/Aksioni anti-informalitet, ja bizneset e bllokuara për shkelje

Prej disa ditësh vijon zbatimi i Planit të Masave kundër Informalitetit dhe Evazionit Fiskal në sektorët e Turizmit, Ndërtimit, Hidrokarbureve, Tregtimit të mallrave me akcizë. Ashtu siç është bërë publike, dhjetëra biznese janë bllokuar, ndërsa një numër i konsiderueshëm personash janë vendosur në ndjekje penale.

Ndërkohë News24 ka siguruar një listë të disa prej bizneseve të bllokuara nga aksioni i ditëve të fundit. Këto subjekte sipas të dhënave të publikuara janë debitorë ndaj shtetit dhe dyshohen për moslëshim kuponash tatimorë, evazion fiskal, fshehje të ardhurash etj.

LISTA E BIZNESEVE TË BLLOKUARA

Alba Shoes Group-Blerta Doka
Vind- Blerta Doka
European Education Initiation- Eris Rezhda
Fushë-Krujë Cement Factory- Eris Rezhda
Junik-Eris Rezhda
Elbasan Cement Factory- Eris Rezhda
Tosk Energji – Irsa Domnori
Byllis Energji – Irsa Domnori
Birra Tirana – Irsa Domnori
Rametal – Johana Papa
Fin Pek Petroleum- Johana Papa
Shega-Trans – Rajmonda Vllahu
“Mito By Caterina Firenze”- Rajmonda Vllahu
Acquario Sali Peshku – Rajmonda Vllahu
Donianna- Rajmonda Vllahu
Eurokos Holding SH.P.K- Ramiz Çiku
Rajfi Group – Ramiz Çiku
Boshnjaku B. – Vasilika Xhamo
Shoqëri e Thjeshtë Copri – Vasilika Xhamo
Vega – Vasilika Xhamo
Arifaj – Vasilika Xhamo
Erjoni


TË NGJASHME