HomeShowbiz

(Lista) Aktorët më të pasur në botë

Kush nuk i pëlqen të shikojë filma? Të gjithë pëlqejnë ta shohin aktorin e tyre të preferuar të performojë dhe të argëtohen me të. Aktorët e meposhtem u është dashur të luftojnë shumë për të arritur këtu ku janë sot.
Sidoqoftë, këmbëngulja e tyre i ka bërë që ata të vazhdojnë të jenë të parët në fushën e tyre dhe të fitojnë miliona.
Le të njihemi me aktorët më të pasur në bote.

Clint Eastwood – 375 milion dollarë

-Clint Eastwood, ylli i filmave kaubojs në Hollywood hap listën e më të pasurve. Vlera e tij neto prej 375 milion dollarësh e siguron atë që të jetë në vendin e 10.

-Tom Hanks – 390 milion dollarë
Vendi i 9-të shkon për këtë aktor që ka luajtur në filma të njohur si Kodi Da Vinci dhe të tjerë. Po i referohemi Tom Hanks. Tom është një aktor mjaft i aftë për të interpretuar role të ndryshme.

-Sylvester Stallone – 400 milion dollarë
Sylvester Stallone është sinonim i filmave si Rambo, Rocky e të tjerë, i cili në ato role shfaq aftësi të jashtëzakonshme fizike.

-Bill Cosby – 400 milion dollarë
Nga aksioni vijmë në komedi. A mund të ketë një komedian më të mirë se Bill Cosby? Sigurisht, nuk mund të ketë. Bill Cosby është një nga komedianët më të kërkuar që ka pushtuar ekranet e Hollivudit.

-Amitabh Bachchan – 400 milion dollarë
Amitabh Bachchan është një emër i njohur në Indi. Mund të thuhet fare lehtë se se çdo Indian ka parë të paktën një nga filmat e tij.

-Tom Cruise – 500 milion dollarë
Tani, kalojmë në aktorët që kanë vlerë të madhe prej 500 milion dollarë e më lart.


TË NGJASHME