HomePolitikë

LIVE/ Qytetarët thyejnë rrethimin e kryeministrisë

Ka qenë surprizë thirrja e ish-deputetit Flamur Noka për ta ndjekur atë dhe krerët e opozitës në marshimin e  protestës.

Mijëra qytetarë e kanë ndjekur pas, duke bërë edhe rrethimin e gjithë kryeministrisë.Qytetarët kanë thyer edhe rrethimin që kishte ngritur policia me hekura, duke u futur në zonën pranë kryeministrisë.


TË NGJASHME