HomePolitikë

Lobimi në SHBA/ Prokuroria: Të merret si i pandehur Basha

Basha

Kryetari i PD Lulzim Basha merret si i pandehur për lobimin 675.000 usd në SHBA.

Prokuroria e Tiranës ka dërguar një shkresë në selinë e PD, ku njoftohet lideri i demokratëve se ndaj tij kanë përfunduar hetimet për lobimin në SHBA përmes kompanisë offshore Biniata Trade.

Dosja hetimore është dorëzuar dje në gjykatë dhe i është komunikuar kreut të PD.

Ndërkohë që prokuroria e akuzon kryedemokratin Basha vetëm për “falsifikim i vulave, i stampave ose i formularëve”, ka rënë akuza për “pastrim parash”.

Ndërkohe që të pandehur në gjykatë me po të njëjtën akuzë shkojnë edhe Arben Ristani dhe Ilir Dervishi.


TË NGJASHME